Search on blog

filtre

Information

Nyheder

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Herrer Der er 108 produkter

Underkategorier

 • Race

  Racercykler er VeloWears DNA, når det kommer til cykler. Vi elsker stort set alle materialer, du kan lave cykler i, herunder titanium, stål, aluminium og carbon. Det er alle fine materialer, med hver sine kvaliteter.

  For at understøtte dette, har vi også repræsenteret mærker i butikken, som laver cykler i flere materialer. Cinelli, De Rosa, og Colnago fra Italien samt Ridley fra Belgien og Enigma fra England.

  Det er ikke alle mærkerne, vi har i butikken hele tiden, da butikken er lige og pladsen trang, men vi kan bestille cykler hjem i disse mærker, til nogle skarpe priser, hvis vi ikke lige har din drømme cykel stående.

 • Cross

  Cross er den totale frihed når vejret bliver dårligere. Du kan køre en tur i skoven, på grusvejene i området, eller sågar bruge den som avanceret pendler cykel.
  Med hydrauliske skivebremser, som sidder på de fleste, får du perfekt doseret bremsekraft og kan klare mere end du tror, også hvis terrænet bliver mudret eller på anden måde udfordrende. Med gode dæk og det rigtige dæktryk, kan du klare det meste.

 • Trail

  Trail er ligesom cross det nye inden for cykling. Det giver dig mulighed for at køre på alskens off roud overflader, og er mountainbike overlegen, når det kommer til fart, ikke mindst, hvis du holder dig til de små og mindre stier, og ikke kører de mere tekniske spor.

  Som følge af den mere race orienterede position på cyklen, giver det en hel unik oplevelse at køre cross eller trail, og de fleste som prøver det bliver solgt, så pas på!

  Vi har cross og trail cykler i sortimentet fra Cinelli, Enigma, samt Ridley

 • MTB

  Der er mange muligheder for at købe MTB i de store skovområder i nærheden af butikken. MTB giver ligesom trail og cross nogle fantastiske udfordringer off-road, og er lige det mere udfordrende, når vi befinder os på sporet.

  VeloWear har mountainbikes fra Ridley, som i 2018 har skruet op på denne front, og har både alu og carbon monainbikes, ligesom de har både hardtail og softtail, i alle hånde konfigurationer. Ja i år er der endda kommet et par el MTB på banen, i nogle hidsige udgaver.

 • Bane

  Vi har banecyker fra Ridley, men det er niche med niche på, så det er en bestillingsvare.

 • TT

  TT, enkeltstart og Triatlon - decipliner hvor aerodynamik og fart betyder det hele. Heldigvis har vi cykler fra Ridley, og man må sige at Lotto Soudal adskillige gange gennem årene via deres ryttere og teampræstationer, har vist at Ridley absolut er med i forreste rækker, når det gælder denne disciplin.

 • Vintage

  Hæderkronet Italiensk cykel mærke med en lang og gloværdig historie. 

  Adskillige verdensmestre har over tid kørt Colnago. 
  Verdensberømte ikke mindst for deres topramme C60 med muffer, som er blevet udviklet gennem en årrække.

per side
Viser 1 - 12 af 108 produkter
Viser 1 - 12 af 108 produkter