Search on blog

Information

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Beklædning

Som vores firmanavn antyder går vi meget op i cykeltøj. Dels producerer vi vores eget, til virksomheder og klubber, samt til salg i butikken, men vi har naturligvis også andre brands repræsenteret i butikken, hvad enten det handler om trøjer, vest, bukser, handsker eller noget helt fjerde.

Beklædning Der er 128 produkter

Underkategorier

 • Basislag

  Base layer er en af de vigtigste ingredienser i din cykelgarderobe, hvad enten der er tale om baselayer i tekniske materiale (kunststof) eller merino uld.

  Hver stof har sine fordele. Hvor de tekniske er overlegne hvad angår transport af sved, har merino uld sine helt klare fordele, når det handler om at få varmen efter fx et ophold som følge af en punktering eller en kop kaffe.

  VeloWear har baselayer af begge typer af mærkerne Outwet samt Solo

 • Bib-shorts

  Bib-shorts, er fundamentet når du kører på cykel. En god pude samt en god pasform er alfa og omega, hvis du skal have fornøjelse ud af din cykling.

  Hos VeloWear har vi droppet de nye brands og erstattet det med vores eget brand, som vi også bruger, når vi laver teamwear. På denne måde, er vi i stand til at levere bib-shorts af høj kvalitet, til en fornuftig pris.

  Puden er toppuden fra det italienske firma Elastic Interface, som gennem snart mange år har leveret puder til mange store brands.

 • Jakker

  Vi har mange forskelle typer af jakker. Lette vindjakker til sommerbrug, softshell jakker til brug om efteråret og om vinteren, samt de lækre jakker af samme type som Castellis gabba jakke.

  Vi har jakker fra VeloWear, Solo, Northwave, Santini

 • Handsker

  Vi har både kortfingrede traditionelle cykelhandsker, samt fuldfinger hangsker til om vinteren eller til MTB brug.

  Vi har handsker fra Solo, GripGrab, Roeckl, 

 • Hovedbeklædning

  Vi har hjelmhuer fra GripGrab og Solo. Derudover har vi fede retro kasketter som passer under hjelmen, samtidig med at det ser fedt ud.

 • Sokker

  Sokker er ofte en underkendt del af cykelbeklædningen. Ud over at give varme til tæerne, er det også en vigtig fuldendelse af cykelbeklædningen.

  Vi har massevis af sokker i butikken. Fra Solo, GripGrab, Pearl Izumi og Defeet, for bare at nævne nogle stykker.

  Derudover har vi fede sokker i merino fra det fremstormende danske mærke FastFeet.

 • Speedsuit

  Vi har speedsuits i eget mærke, VeloWear. Super fede, og perfekte til at køre konkurrence i. Fås i både en kortærmet og langærmet udgave med lommer.

 • Sæt

  Vi sammensætter af og til sæt af VeloWear tøjet, så du får ekstra meget for dine surt optjente spareskillinger. Fx kører vi i øjeblikket tilbud på Belgier sættet, således at du for 1500 kr. for et sæt som består af kortærmet trikot, langærmet trikot, vindvest samt bib-shorts med toppude.

  Det er en ekstrem stærk pris, som kun gælder ved forudbestilling

 • Tilbehør
 • Trikoter

  Vi har trikoter af mærkerne VeloWear samt Solo i butikken. Vi har også lidt rester af andre mærker, og tager af og til andre mærker hjem, hvis vi kan lave et godt tilbud.

 • Veste

  Vi har veste fra VeloWear og Solo. De er begge vind og vandtætte, og et fantastisk supplement til den kortærmede eller langærmede trøjer på de vindblæste dage.

per side
Viser 1 - 12 af 128 produkter
Viser 1 - 12 af 128 produkter