Search on blog

filtre

Information

Nyheder

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Fulcrum Racing 7 LG hjulsæt er på trods af, at det er et hjulsæt i Fulcrums billige ende, produceret efter samme Fulcrum®kvalitet og ydeevne som resten af linjen. Racing 7 har avancerede egenskaber, såsom en overdimensioneret flange og spoke dynamisk balance teknologi.

  1 395 DKK
  Leveringstid: 2-5 dage
 • Fulcrum Racing 5 LG HG11 går fra høje til endnu højere præstationer med det nye design. Racing 5 er i forvejen det bedste hjulsæt i sin kategori, og er nu bare blevet endnu bedre.  De samme kvaliteter som tidligere gjorde Racing 5 til et populært hjulsæt, kombineret med nye features gør det til et meget prisstærkt hjulsæt indenfor race. 

  1 995 DKK
  Leveringstid: 2-5 dage
 • Fulcrum Racing Quattro LG HG11 er et ekstremt alsidigt og robust hjulsæt til stort set alle situationer. Det har flere avancerede features, som gør det til noget ekstraordinært i forhold til konkurrenterne, og Fulcrum Racing Quattro er blevet kåret til "Bedste køb" i Cykelmagasinet //041// 2014, der testede træningshjulsæt op til kr. 3.500,-.

  2 495 DKK
  Leveringstid: 2-5 dage
 • Fulcrum Racing 3 hjulsæt har fælge uden huller og derfor intet fælgbånd. Det giver både et stiverer hjul, og vægten formindskes også derved. Racing 3 landevejshjul vil i mange år frem være pålidelige "traveling companions" på dine træningsture og "ideelle partnere" i enhver form for løb

  3 495 DKK
  Leveringstid: 2-5 dage
 • Uanset situation du er i på køreturen, vil Fulcrum Racing Quattro Carbon altid blive din ideelle følgesvend. Den 40 mm profil giver en magisk balance, og giver dig credit på landevejen. Aerodynamisk, stabilt og hurtig. Let og responderende i accelerationer, og nemt at håndtere når det går ned af.

  7 995 DKK
  Leveringstid: 2-5 dage
 • Fulcrum Racing Zero Carbon er det første hjulsæt på markedet, der kombinerer carbonfælg med aluminiumseger. Denne nye hybrid matcher stivheden fra det legendariske Racing Zero med den forbedrede reaktivitet fra carbonfælgen, der samtidig reducerer den perifere vægt. Et ultralet hjulsæt med en overlegen ydelse og optimal kraftoverførsel til vejen.

  11 999 DKK
  Leveringstid: 2-5 dage
Viser 1 - 7 af 7 produkter