Hovedbeklædning

Vi har hjelmhuer fra GripGrab og Solo. Derudover har vi fede retro kasketter som passer under hjelmen, samtidig med at det ser fedt ud.

Hovedbeklædning Der er 4 produkter

Underkategorier

 • GripGrab
 • Solo

  Solo er et retroinspireret cykelbrand, som er hjemmehørende i New Zealand. Brandet er retro inspireret og laver cykeltøj af høj kvalitet.

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Stop regnen for at komme ind i ansigtet eller beskyt dit hoved mod solen. Solo retro kasket er den perfekte cykelkasket, som er lavet af bomuld. Den har et Solo logo på siderne og på skyggen. Simpel, elegant og funktionel. Elastisk bagtil, som gør at det er en størrelse som passer til de fleste hovedstørrelser.

  112 DKK
  Levering: 2-5 dage
 • Solo vinterhuen er produceret af et superblødt og elastisk flece materiale, med egenskaber, således at man kan holde varmen. Den er let nok til at man sagtens kan have den på under cykelhjelmen. Materialet er åndbart, men vil også holde dig varm på hele turen.

  179 DKK
  Levering: 1-3 dage
 • Solo Strikkede vinterkasket er det perfekte under hjelmen på en kold dag. Den er lavet af de bedste stoffer beregnet til vinterbrug, og har oven i købet en skygge, så det lidt minder om måden du fx bruger en kasket på om sommeren.

  299 DKK
  Levering: 1-3 dage
Viser 1 - 4 af 4 produkter