Specialdesignet tøj i eget design

Det bliver stadig mere populært for cykelfællesskaber og virksomheder at køre i cykeltøj af eget design. Og det forstår man jo ærlig talt godt, i og med at man faktisk kan få samme høje kvalitet som det bedste brandede tøj bare til et bedre pris - og så oven i købet i et design lige efter dit eget hoved!

Høj kvalitet  - ukompliceret bestilling og hurtig levering

De tre ting er VeloWears DNA. 

Den høje kvalitet sikres udvælgelse af de bedste italienske stoffer. Vi bruger stoffer fra den store italienske virksomhed MITI, som er leverandører til mange af de italienske mærker og udenlandske topbrands. Derudover bliver alt tøjet syet i Europa, hvilket sikrer høj håndværksmæssig kvalitet og en god pasform. Modsat mange af de andre leverandører i branchen har VeloWear ikke mange forskellige kvaliteter. Vi synes at alle skal have ret til at køre i den bedste kvalitet, og netop ved at have en meget specialiseret og stram produktionsproces, er vi i stand til at levere den høje kvalitet til en pris, som er til at have med at gøre.


VeloWear har lavet tøj til den lokale Mountainbike klub, Mud'n'Race

Vi lægger vægt på en ukompliceret bestillingsproces. Er i fx et cykelfællesskab, klub eller virksomhed, hvor i gerne vil lægge bestillingen ud til den enkelte klarer vi nemt dette, da i får jeres eget område på vores hjemmeside, hvor hver enkelt kan bestille. Tøjet kan så enten sendes individuelt eller samlet til klubben, alt efter hvad i ønsker. Vi trækker naturligvis ikke pengene før vi leverer tøjet.

VeloWear er en virksomhed med tætte bånd til nærmiljøet, derfor giver vi mulighed for at lagerføre tøjet til de klubber og virksomheder, som ligger relativt tæt på, således at det er let for den enkelte medarbejder eller medlem at bestille tøj i eget design løbende gennem året, i stedet for som det traditionelt er, med en eller to årlige bestillinger.


Vi er stolte når vi står højere op på podiet end verdensmesteren!

Hurtig levering. Selv i højsæsonen leverer VeloWear altid inden for 4 uger, i specieltilfælde, måske endda endnu hurtigere. Hvis i bestiller i lavsæsonen (vinterhalvåret), har vi endda mulighed for at efterkomme specialønsker, hvis I måtte have sådanne.

Det behøver ikke at koste en formue

Mange tror det er dyrt at få tøj i eget design. Intet kunne være mere forkert. Faktisk er det nærmest billigere end det tøj du normalt køber, i hvert fald hvis du sammenligner med den kvalitet du får.

Et standard sæt tøj, bestående af bib-shorts, med en rigtig god pude, en kortærmet trikot med silikone coatede ærmekanter, lynlås lomme m.v. - og en vind- og vandtæt vest, koster under 1000 kr. + moms, og så har du cykeltøj i en kvalitet, som den de professionelle kører med.


Team Pythonpro-velowear som vi har sponseret i 2016 & 2017

Kan jeg prøve tøjet

Ja, det kan man. Enten kan du komme ned i butikken og prøve tøjet. Det tøj jeg laver til virksomheder og team, er nemlig præcis det samme, som det jeg sælger i eget navn i butikken. Derudover kan du få et sæt tilsendt, som jeg naturligvis krediterer såfremt I bestiller teamtøj. Derudover får i som virksomhed tøj ud i alle størrelser, således at I er sikre på at få de rigtige størrelser uden risiko for at skulle bytte.

Priser

Der er aldrig to projekter, som er fuldstændig ens. Derfor giver vi individuelle tilbud til hver enkelt virksomhed, klub eller cykelfællesskab. Du kan dog regne med følgende priser som udgangspunkt:

Kortærmet trikot: 300 kr.
Langærmet trikot: 400 kr.
Bib-shorts: 400 kr.
Alm vinterjakke: 500 kr.
"Gabba" jakke: 560 kr.
Speedsuit: 400 kr.

Alle priser er eksl. moms. Kom forbi og besøg vores butik, så du samtidig kan se og mærke kvaliteten af tøjet.

Hos VeloWear er der ikke nogle gebyrer af nogen art i forbindelse med tøjet. Du skal derfor hverken betale for opstart, transport eller design.