Når du skal have produceret teamtøj fra VeloWear, starter processen ofte med at du har en ide til design som vi arbejder videre på.

Sideløbende i processen med designet, kan du evt få leveret noget prøvetøj, således at du kan se såvel kvaliteten som størrelserne. 

Det tøj vi leverer oftest, er racefit, hvilket betyder at det har en ret tæt pasform. Det er derfor en stor fordel at kunne prøve tøjet.

Når du har prøvet størrelserne, og fundet ud af hvor mange stk. du skal bruge af de forskellige str. sætter vi bestillingen i værk, og herefter går der ca. en måned før tøjet er produceret.

I den mellemliggende fase, får du en korrektur, som du skal godkende, 


Eksempel på korrektur

Bestillingen for jeres ansatte/medlemmer

De fleste af vores kunder ønsker ikke selv at stå for administrationen af bestillingen. Her har vi mulighed for at give jer et område under kategorien teamtøj, hvor de enkelte ansatte eller medlemmer selv kan bestille og evt betale for tøjet, helt uden administration fra jer. Her kan vi naturligvis også sende tøjet til hvert enkelt.

Øvrige tilbud

Da vi jo er en cykelforretning også, har vi mulighed for at give jeres ansatte/medlemmer nogle gode tilbud, enten i forbindelse med bestillingen eller efterfølgende, hvad enten det drejer sig om cykler, hjelme, sko, eller noget andet cykelrelateret.

Minimums bestillinger
Som regel skal du bestille omkring 10 stk, da det ellers vil blive for dyrt, i forhold til transport m.v. Det kan være 10 par bib-shorts, 10 trikoter eller 10 sæt bestående af trikot, bib-shorts og vest. Det er meget fleksibelt.

Specielle krav eller ønsker
I VeloWear, er vi meget fleksible og går langt for at opfylde ønsker og krav i forbindelse med produktion af teamtøj. Det kan være du ønsker individuelt navn på trøjerne, en anden stofkombination end den vi normalt tilbyder, reflekselementer eller andet. Der er størst mulighed for at få specielle ønsker opfyldt, hvis vi starter projekterne op i lavsæsonen som er i vinter halvåret.

Umiddelbart inden du får tøjet, fremsendes fakturaen, som du bedes betale inden leverancen af tøjet.