VeloWear Cycle Club, er navnet på VeloWears nye hjemsted, beliggende i det mest fantastiske cykelområde i Midtsjælland, mellem Roskilde og Holbæk, i Kirke Såby.

Formålet med VeloWear Cycle Club er at være et samlingssted for cykelentusiaster i området, hvad enten behovet er at få opgraderet sin cykel eller garderobe, at finde et godt træningsfællesskab med ugentlige fællestræninger med flere niveauer, eller at få lavet sin cykel, hvor man måske lige mangler værktøjet, men har interessen og gå på modet til selv at gå igang, assisteret af en youtube video.

Læs et cykelblad, eller bladr lidt i de gode bøger vi har på hylden, medens du får en kop kaffe!


Forretning
I forrretninen, vil du kunne købe et udvalg af de varer som er tilgængelige på hjemmesiden. Jeg ønsker at holde omkostningerne nede, til gavn for dig og dine ligesindede, så i kan få nogle rigtig gode priser i butikken. Derfor vil der ikke være et kæmpe sortiment. Du kan imidlertid være med til at bestemme, hvad der skal være, for udbuddet vil naturligvis blive skræddersyet til behovet. Dog vil fokus være på de ting, hvor det er en fordel at kunne prøve det, ligesom der vil være de mest gængse ting, som man lige kan stå at mangle det være sig en god pumpe, nogle lygter, energiprodukter,  dæk og lignende.

Skulle der være noget jeg ikke har, så sig til, så det er der næste gang du kommer forbi.

"Værested"
VeloWear Cycle Club, er også det naturlige pitstop på dine ture. Hvad enten du trænger til at få fyldt dunken op, har lyst til en kop kaffe, eller bare lige mangler at læse en artikel i Rolleur eller Cykelmagasinet, så kom blot forbi. 

I vores bestræbelser på at være det naturlige samlingssted, vil også indgå diverse arrangementer med cykelfagligt indhold. Vi har allerede nogle ideer vi arbejder med, men har du selv et oplagt emne eller ide, så hold dig ikke tilbage, med at foreslå et godt arrangement. Ideer vi lige nu arbejder med er "Bliv en bedre cykelrytter", "Sådan kan du planlægge din træning", "Watt-trængens hemmeligheder" "Sådan vedligeholder du bedst din cykel" og meget mere.

Der vil naturligvis også være fællestræninger, hvor ofte og hvor mange hold, er ikke helt på plads i skrivende stund.

Gør det selv værksted
Mangler du noget godt værktøj, en god stander eller andet, så kom ned og benyt VeloWears gør det selv værksted, når det bliver etableret i løbet af efteråret. Der er professionelt værktøj til rådighed,  en god arbejdsstander, og mulighed for at tjekke evt fif på en af de mangle youtube videoer der efterhånden findes inden for området. Der vil muligvis også være dage, hvor der er en professionel mekaniker til stede, det vil blive annonceret i aktivitetskalenderen.

Testcenter
Hen over efterår/vinter, vil der blive mulighed for at få foretaget diverse tests, målt fedtprocenter, få udarbejdet træningsforløb osv.

Har du en ide til noget, som man med fordel kunne supplere med, så tøv ikke med at komme med forslaget/ideen.