VeloWear Cycle Club kommer natulrigvis til at have fællestræninger, hvor du er velkommen til at komme forbi og prøve at køre med.

Fællestræningerne vil udvikle sig, i takt med behovet, det være sig i forhold til antal af hold samt antallet af dage om ugen. Til en start, ikke mindst som følge af tiden på sæsonen, vil der være tale om sociale ture i et tempo som de fleste kan være med i mellem 25-30 km i timen, med lidt forskellige øvelser undervejs. Varighed ca. 2 timer.
Vi har oprettet en cykelklub på Strava, hvor ruter osv vil blive oprettet, ligesom alt kommunikation om fællestræningerne vil foregå her. Du kan tilmelde dig her

Tid og Sted: Søndage kl. 10.00 fra VeloWear Cycle Club, med mulighed for at få en kop kaffe og et rundstykke, hvis man møder en halv time før.
Første fællestræning er søndag den 10. oktober

Vi håber til foråret, at kunne lave mindst tre hold med to ugentlige træninger. Skulle du have lyst til at være vejkaptajn for et af holdene, hører jeg gerne fra dig. Lønnen vil være lidt cykeltøj og måske noget du lige står og mangler til din cykel. Vi håber også i løbet af efteråret/vinteren at finde nogle gode crossruter, vi kan køre.