Varer der skal returneres eller byttes sendes til:

VeloWear.dk
Nordre Byvej 22, Jersie
2680 Solrød Strand

Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav eller sendt med Post Danmark “uden omdeling” til os.

Bytte- og returret:

Du har 30 dages fortrydelses- og ombytningsret gældende fra den dag, du modtog varen(e).
Du kan også fortryde eller bytte et køb, selvom det drejer sig om udsalgsvarer, restpartier o.l. Op til jul forlænger vi sædvanligvis bytte- og returretten.Varer skal returneres i samme stand og mængde og i samme originale emballage, som de er blevet modtaget. Du har naturligvis ret til at prøve en jakke, trøje eller vest, men derudover skal varen være ubrugt og intakt. Det gælder både varer som skal byttes, og varer som ønskes refunderet.Det letter ekspeditionen, hvis du sammen med returvarerne vedlægger kopi af fakturaen med

  • Ordrenummer
  • Hvilken størrelse, farve eller lignende (ved ombytning)
  • Evt. ny leveringsadresse (f.eks. hvis du har fået varen som gave)

Du skal selv afholde de omkostninger, som er forbundet med returnering af varerne. Er der tale om en ombytning, afholder vi omkostningerne ved at sende den nye vare til dig. Ved fortrudt køb returnerer vi varens pris, ikke evt. forsendelsesgebyr.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for, at returretten kan udnyttes. Bemærk at der kan gå op til 7-8 arbejdsdage, inden vi overfører penge til din konto. Endvidere går der typisk 1-2 hverdage fra vi har lavet en overførsel til denne er synlig på din konto.

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret på alle varer bestilt hos VeloWear.dk. Reklamationsretten indebærer, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet. Det er dog en forudsætning, at det f.eks. ikke er fejlagtig brug af produktet, slitage eller lignende, som har ført til fejl og mangler.

Ved reklamation bedes du i første omgang kontakte os pr. telefon eller e-mail med henblik på en vurdering af om den defekte vare skal repareres, ombyttes eller om du kan tilbydes en hel eller delvis refusion af købssummen.

Husk at gemme den faktura som kommer sammen med dine varer – den gælder som garantibevis.

Som hovedregel dækker vi rimelige returomkostninger i forbindelse med reklamationer, samt hvis der er tale om en fejl begået af os.

Vedr. medlemsskab af VeloWear Cycle Club
Medlemsgebyret trækkes en gang om måneden pr. den 1, og fortsætter indtil du evt ønsker at melde dig ud. Udmeldelse skal ske med en måneds varsel til den førstkommende 1. Det vil sige, at ønsker du fx at melde dig ud pr. den 15. februar, kan det tidligst ske pr. 1. april.
Du vil i forbindelse med udmeldelsen modtage en skriftlig bekræftelse på dette, hvilket samtidig tjener som kvittering på udmeldelsen.
Medlemskontingentet bliver trukket på dit kort, så skulle du have behov for at skifte kort, fx. fordi det bliver stjålet, vil du få tilsendt en mail fra VeloWear således at du har mulighed for at forny medlemsskabet. I forbindelse med køb af medlemsskabet, får du en ordrebekræftelse, hvori medlemsskabet er beskrevet, ligesom du naturligvis også kan se, hvad det inderholder under menupunktet VeloWear Cycle Club. 

Når du køber et medlemsskab, får du en kvittering tilsendt pr. mail.