Når du skal have produceret teamtøj fra VeloWear, starter processen ofte med at du har en ide til design som vi arbejder videre på.

Sideløbende i processen med designet, kan du evt få leveret noget prøvetøj, således at du kan se såvel kvaliteten som størrelserne. 

Det tøj vi leverer oftest, er racefit, hvilket betyder at det har en ret tæt pasform, men vi kan dog også levere tøj, hvor størrelserne og pasformen er mere eftergivende ;-)

Når du har prøvet størrelserne, og fundet ud af hvor mange stk. du skal bruge af de forskellige str. sætter vi bestillingen i værk, og herefter går der ca. en måned før tøjet er produceret.

I den mellemliggende fase, får du en korrektur, som du skal godkende, 


Eksempel på korrektur

Minimums bestillinger
Som regel skal du bestille omkring 10 sæt, da det ellers vil blive for dyrt, i forhold til transport m.v. I forbindelse med genbestillinger kan vi dog gå længere ned.

Specielle krav eller ønsker
I VeloWear, er vi meget fleksible og går langt for at opfylde ønsker og krav i forbindelse med produktion af teamtøj. Det kan være du ønsker individuelt navn på trøjerne, eller måske vil du gerne have lommer på en vest. Nogle af ønskerne kan medføre et ekstra gebyr, andre kan være gratis.

Umiddelbart inden du får tøjet, fremsendes fakturaen, som du bedes betale inden leverancen af tøjet.