De Rosa

PrestaShop
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

De Rosa Idol

24 999,00 DKK

Tilgængelige muligheder

DE ROSA NEW IDOL ER DEN ELEGANTE ULV I FÅREKLÆDER

DE ROSAS NEW IDOL ER VISUELT EN FRYD FOR ØJET MED DET LET BUEDE OVERRØR OG EN DISKRET SLOPE. RAMMEN ER EKSTREM STIV, OG KØREEGENSKABERNE VIL OVERASKE DE FLESTE POSITIVT

De Rosa New Idol er en top-ramme for dem, som ønsker en smuk cykel, der skiller sig ud fra mængden. Selv garvede motionister vil i New Idol finde en køremaskine, som opfylder selv de hedeste drømme. Helt fortjent en af vores mest populære rammer.

Derosa-delestreg2

Citat:

The Guardian: “ Idol´en er fremstillet i Super High Modul carbon fibre. Den er både stiv, og den føles næsten vægtløs (den hellige gral indenfor cykelbygning). På det flade oplevede jeg tempo og præcision - på bakkerne blev jeg forvandlet til bjergkonge.

bikeradar:

5 stjerner ud af 5. De Rosa Idol er en rigtig “hovedvender”, men den byder på meget mere end bare et godt udseende. Den fremragende stivhed betyder, at der ikke er en “dråbe”  af din energi, der er spildt. Idol´en er så nem at køre, og tilmed er den komfortabel.

Derosa-delestreg2

DESIGNFILOSOFI BAG DE ROSA NEW IDOL CARBONRAMME

En af De Rosas største sucesser er her tilbage i et helt nyt projekt. Denne nye udgave er en logisk videreudvikling af de tidligere Idol modeller, hvor man tydeligt ser slægtskabet, men samtidig får indtrykket af et design, der er opdateret og nutidigt.

TEKNOLOGIEN I NEW IDOL CARBONRAMME

Hovedparten af materialet er den samme T1000 Super High Modulus carbon, som du finder i toprammen Protos. Brugt rigtigt kan man opnå helt specielle egenskaber uden at gå op i vægt. Denne opbygning gør New Idol ekstremt stiv, uden at rammen har mistet evnen til at absorbere stød og rystelser.

Idol hjerter

Derosa-delestreg2

DE ROSA CARBONFIBER TEKNOLOGI

    •    70% TI 1000 fibre
    •    30% T800 fibre

Derosa-delestreg-OBS

2017 Modellen forventes klar til levering primo marts 2017. 

Fås også som rammekit, uden udstyr - se her.

Derosa-delestreg2

GEOMETRI IDOL RAMMER

Rammen tilbydes i slope geometri i seks forskellige størrelser.

Idol-derosa-skema

Rammevægt: 950g
Krankboks: BB386
Styrfittings: 1-1/8 og 1-1/4

Derosa-delestreg2

9 andre produkter i den samme kategori: