Større fokus på cykler, cross og MTB
15 January

Større fokus på cykler, cross og MTB

Med udviklingen fra at være hovedsageligt en webshop og til at etablere en cykelcafe/butik i fantastiske omgivelser på midtsjælland, med masser af skov og lækre ruter, er det også naturligt at det betyder lidt for udviklingen af varesortiment.

Hidtil har VeloWear helt klart fokuseret mest på tøj udstyr og komponenter henvendt primært til folk med en racercykel, men over tid, vil butikken i højere og højere grad bevæge sig over til at dække hele spekret, således at der både vil være ting for racere, mtb'ere og ikke mindst cross folket, både hvad angår tøj, sliddele, cykler og tilbehør.

Hvad angår cykler, tilstræber vi, at der altid er cykler repræsenteret for vore tre primære mærker i butikken, nemlig Ridley, Colnago eller De Rosa.

Det er jo stadig en nichebutik, så vi bliver aldrig et sted, hvor der er alt på hylderne, men du kan forvente at se cykler, sliddele (kassetter, kæder, bremseklodser), handsker, tøj, baselayer, hjelme, lygter, sko osv i butikken i et fornuftig omfang, hvor både raceren og MTB'eren kan føle, at der er noget for ham/hende.

Skulle der være ting, i gerne så, vi var lagerførende med i butikken, må i endelig sige til. Skriv en mail til info@velowear.dk, brug kontaktformularen eller slå på tråden.

Leave your comment

Reload

Submit