Torsdagstræning - kom og vær med
24 May

Torsdagstræning - kom og vær med

Vi har gennem det seneste torsdage kørt torsdagstræning fra butikken. De sidste par uger, har vejret oven i købet været tåleligt - ja faktisk helt godt fristet man til at sige, og det ser kun ud til at blive bedre.

Vi kører fra butikken ved lukketid - det vil sige normalt kl. 18, men i morgen ekstraordinært kl. 15. Vi kører halvanden til to timer, og tempoet bestemmes af dem som møder frem. PT I opstartsfasen er vi ikke helt nok til at dele op i flere hold, så der ligger stammen på omkring 30 km i timen som gennemsnits tempo, med lidt intervaller undervejs.

Om du kører i klub, kun er der selv, eller normalt kører sammen med nogle fra firmaet, så tag dem under armen og kom og kør sammen med os. Det værste der kan ske, er at du får noget motion, møder nye mennesker, og i det hele taget kommer til at tilbringe et par timer i godt selskab.

Turene bliver slået op på facebook siden, og det ville være fantastisk om man meldte sig til der, så snebolden kunne rulle, og vi kunne blive en halvstor gruppe, som rullede sammen.

Kommer du i god tid, kan du naturligvis også lige nå en god kop italiensk kaffe, om det så er sort, som Brian Holm foreskriver det, eller cappuchino, som jeg selv foretrækker det er naturligvis op til dig, vi kan klare det hele, også en expresso, hvis du tør det, inden en god gang træning.

Leave your comment

Reload

Submit