Lån en cross eller trail cykel, og se om det er noget for dig
21 November

Lån en cross eller trail cykel, og se om det er noget for dig

Just hjemvendt fuld af energi fra UCI world cup cross løbet i Bogense, har man bare lyst til at køre cross hele tiden, som alternativ til de lidt kederligere intervaller på landevejen, med vinden og regnen susende om ørene på de åbne stykker.

Så er det straks mere interesant at køre i skovene, på markvejen og deslige, hvor hastigheden måske er mindre, men anstrengelserne, så meget større, fordi kadencen hele tiden er høj for at få moment, ligesom der også hele tiden er små hidsige bakker.

Vores ven fra Schweiz var så tæt, at han måtte læne sig op ad cyklen.

Fra weekenden den 2. december og 10 dage frem, har du nu mulighed for at se om det er noget for dig kvit og frit.

Vi har skaffet 2 trail cykler og 2 carbon cross'er fra Ridley som vi har lejlighed til at afprøve under præcis de forhold, som du lyster og har teknik og kræfter til. Cyklerne er størrelse small og medium, så er du et eller andet sted mellem 170 og 185, burde du kunne passe cyklerne.

Vi afholder nogle fælles ture både søndag den 3. december og den 10 december,  men da vi jo kun har fire cykler, vil vi gere bruge perioden fuldt ud og således også give dig mulighed for at låne en cykel på hverdage. Bliver det om formiddagen, ka du nok logge mig med ud og køre, men om eftermiddagen passer jeg butikken, så der må du køre alene, eller hvis du har en kammerat så tag ham eller hende med.

Man må gerne være træt, når man lige har givet den fuld gas i en time.

For planlægningen skyld, må man meget gerne lægge billet ind på nogle tidspunkter, således at perioden kan udnyttes bedst muligt. Du behøver ikke at tænke på at vaske cyklerne, Det skal jeg nok sørge for, du kan låne dem en eller flere timer, men de fleste har fået nok efter 2 ;-)